Bedden op maat

Naast onze standaard collectie bedden, bieden wij u ook de kans om uw bed op maat te creëren om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. Bij ons kunt u het perfecte slaapsysteem samenstellen, variërend van boxsprings tot matrassen en toppers, en zelfs het gewenste ligcomfort kiezen.

U heeft ook de vrijheid om de kleur van de stof, het type poten en zelfs de elektrische functionaliteit van uw bed te bepalen. Bovendien kunt u accessoires zoals hoofd- en voetborden en hockers kiezen om uw slaapkamer een persoonlijk tintje te geven.

Hieronder vindt u ook inspiratie uit het verleden, waar u verschillende maatwerk bedden kunt bewonderen die we met trots hebben gecreëerd. Laat uw dromen werkelijkheid worden met een bed dat speciaal voor u is ontworpen.

Bed Arabic

Bed Arabic omvat de ontwikkeling van een luxe bed met een uniek en elegant ontwerp. Het bed wordt bekleed met een bruine lederlook stof, die een warme en luxueuze uitstraling creëert. Het hoofdbord van het bed is met de hand gesneden en heeft prachtige Arabeske patronen, waardoor het een vleugje traditionele Arabische esthetiek toevoegt.

Daarnaast is het bed uitgerust met een handige dekenkist aan het voeteneinde, die voldoende opbergruimte biedt voor dekens, kussens en beddengoed. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde slaapkamer. Ook zijn er aan beide zijden van het bed comfortabele hockers geplaatst, bekleed met dezelfde lederlook stof, waardoor ze dienen als zitplekken en tevens een luxe uitstraling toevoegen aan de ruimte.

Bed Arabic is ontworpen met het oog op ultiem comfort en esthetiek. Het bed biedt een rustgevende en stijlvolle omgeving om te rusten en te ontspannen. Met zijn luxueuze lederlook stof, prachtig handgesneden hoofdbord, handige dekenkist en comfortabele hockers, belichaamt het bed een perfecte combinatie van functionaliteit en verfijning. Het project streeft ernaar een slaapervaring van hoge kwaliteit te bieden, waarbij het bed fungeert als een oase van ontspanning en luxe in de slaapkamer.

Bed Royal Blue

Bed Royal Blue omvat de creatie van een exclusief en weelderig bed, ontworpen om een koninklijke slaapervaring te bieden. Het bed is vernoemd naar zijn elegante kleur en wordt bekleed met een zachte blauwe velvet stof, die een gevoel van luxe en elegantie oproept.

Een extra functie van het bed Royal Blue is de elektrische aanpassingsmogelijkheid. Met een simpele druk op de knop kunnen gebruikers de positie van het bed aanpassen, zodat ze comfortabel kunnen zitten, lezen of ontspannen in bed. Dit biedt een extra laag van gemak en comfort voor degenen die dit koninklijke bed bezitten.

Bed Royal Blue is ontworpen met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, met als doel een slaapomgeving te creëren die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is. Met zijn weelderige blauwe velvet stof, prachtige hoofdbord en elektrische aanpassingsmogelijkheid biedt het bed een koninklijke slaapervaring.

Bed Grande

Bed Grande omvat de ontwikkeling van een imposant en luxueus bed dat de aandacht trekt in elke slaapkamer. Het bed is vernoemd naar zijn grandioze uitstraling en wordt bekleed met een zachte lichtbruine velvet stof, wat een gevoel van warmte en elegantie oproept.

Een prominente eigenschap van het bed Grande is het gecapitonneerde hoofd- en voetbord. Met zorgvuldig geplaatste knopen en een doordacht patroon van diepe stiksels, bieden de gecapitonneerde panelen een prachtige textuur en visuele aantrekkingskracht. Ze voegen ook een vleugje klassieke stijl toe aan het ontwerp, waardoor het bed een tijdloze uitstraling krijgt.

Om het comfort en de functionaliteit verder te verbeteren, worden er bij het bed Grande ook hockers geleverd. Deze hockers zijn bekleed met dezelfde lichtbruine velvet stof, Ze zijn perfect op maat gemaakt om harmonieus bij het bed te passen en creëren een samenhangende en luxueuze slaapomgeving.

Het bed Grande is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De lichtbruine velvet stof straalt elegantie uit en nodigt uit tot ultiem comfort. Het gecapitonneerde hoofd- en voetbord voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de hockers zorgen voor extra functionaliteit.

Bed Espresso

Bed Espresso omvat de ontwikkeling van een stijlvol en eigentijds bed, ontworpen om een sfeer van luxe en comfort te creëren in elke slaapkamer. Het bed is vernoemd naar zijn rijke en diepe espresso kleur en wordt bekleed met een hoogwaardige lederlook stof, die zowel duurzaamheid als een verfijnde uitstraling biedt.

Het bed Espresso wordt geleverd met een indrukwekkend hoofdbord, dat als centraal element fungeert in het ontwerp. Het hoofdbord is zorgvuldig vervaardigd en heeft een strakke en moderne uitstraling. Het voegt een vleugje elegantie toe aan het bed en dient als een visueel aantrekkelijk element in de slaapkamer.

Daarnaast worden bij het bed Espresso ook hockers geleverd. Deze hockers zijn bekleed met dezelfde espresso lederlook stof en bieden extra functionaliteit.

Het bed Espresso is ontworpen met oog voor kwaliteit en esthetiek. De espresso lederlook stof geeft het bed een moderne en luxueuze uitstraling, terwijl het hoofdbord een vleugje elegantie toevoegt. De hockers bieden extra gemak en functionaliteit, waardoor het bed meer dan alleen een slaapplek wordt.

Bed Chestnut

Bed Chestnut omvat de creatie van een elegant en luxueus bed, ontworpen om een gevoel van warmte en comfort te bieden in elke slaapkamer. Het bed is vernoemd naar zijn rijke kastanjebruine kleur en wordt bekleed met een hoogwaardige lederlook stof, die zowel duurzaamheid als een verfijnde uitstraling garandeert.

Het bed Chestnut wordt geleverd met een prachtig gecapitonneerd hoofdbord, dat een klassiek en stijlvol element toevoegt aan het ontwerp. Met zorgvuldig geplaatste knopen en een patroon van diepe stiksels, biedt het gecapitonneerde hoofdbord niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook extra comfort en ondersteuning tijdens het lezen of tv kijken in bed.

Een unieke eigenschap van het bed Chestnut is de meegestoffeerde matrassen. In plaats van traditionele matrasbekleding, zijn de matrassen van het bed volledig bekleed met dezelfde kastanjebruine lederlook stof. Dit zorgt voor een naadloze en samenhangende uitstraling, waarbij het bed een harmonieus geheel vormt en een gevoel van luxe en verfijning uitstraalt.

Bed British Racing

Bed British Racing omvat de ontwikkeling van een verfijnd en luxueus bed, geïnspireerd op de elegantie van de Britse racesport. Het bed is vernoemd naar de kenmerkende British Racing Green kleur en wordt bekleed met een weelderige diepgroene velvet stof, die een gevoel van luxe en glamour oproept.

Het bed British Racing wordt geleverd met een strak en eigentijds hoofdbord, dat perfect past bij het moderne ontwerp van het bed. Het hoofdbord voegt een vleugje stijl en verfijning toe, en creëert een indrukwekkende uitstraling in de slaapkamer.

Een opvallende eigenschap van het bed British Racing is de meegestoffeerde matrassen. De matrassen zijn volledig bekleed met dezelfde diepgroene velvet stof als het bed, waardoor er een naadloze en luxueuze look ontstaat. Dit zorgt niet alleen voor visuele harmonie, maar ook voor een comfortabele en aangename slaapervaring.

Daarnaast worden er bij het bed British Racing ook hockers geleverd. Deze hockers zijn bekleed met dezelfde diepgroene velvet stof als het bed. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij het bed en dragen bij aan de algehele elegantie en functionaliteit van de slaapomgeving.